Notify Message
Forums
#11156526 Jun 11, 2015 at 10:39 AM
Fmlkg
Lite om mig utanför spelet:

Namn: Jonas Rutfält
Ålder: 30år
Yrke: Personlig assistent (Jobbar dygn)
Familj: Fru och en son på 2år + 1 på ingång
Fritid: Familjen och på kvällarna spelar jag gärna något trevligt datorspel :)

Varför jag söker:

Tänkte att jag börjar tidigt med denna, jag spelar på min shaman och går resto. Resto är något helt nytt för mig och jag lär mig saker bättre och bättre för varje raid jag kör.
Jag är idag med i en social raiding guild som nöter hc och sommaren står framför oss. Jag är dock sugen på att köra på en månad till minst och söker därför efter en guild som kanske har tappat en healer och behöver en stand-in.
Jag skulle gärna vilja testa på myt en sväng. Jag har idag exp som healer från ore och beast på min präst som heter Kghammar och finns på Grim Batol.
Så hur läget ser ut för mig just nu är, att jag söker en tillfällig guild som saknar en healer eller så för att få testa på myt. Sedan vet man aldrig om det blir tillfälligt eller ej iofs.

Mina karaktärer

Jag har min präst jag kört på mest genom åren som heter Kghammar, jag har spelat framförallt Ally på Shattered Hand med den och det kan till och med vara så att jag kört med er när ni var på den rätta sidan för många herrans år sedan :)

Den finns iaf idag på Grim Batol i en guild som heter Family Legion som också den har varit på Allysidan på Shattered Hand. Family Legion har idag en paus på obestämd tid.

Sedan har vi min Hunter som jag spelat näst mest på denna tier som heter Kgwalken, den finns i Dieffs på Shattered Hand som är en social guild med ett par vänner i, det har dock tonat av när det kommer till raidingtillfällen. Den har mest varit en alt som har fått bryta min healing dutyi vilket fall.

Det är dessa två karaktärer ihop med min Shaman som jag raidat på denna expantion.

Jag har även en mage som heter laberosfru på lvl 100, Trololokg som är en resto druid och så var det inget mer på lvl 100 där.

Jag har inga relevanta loggar att visa upp egentligen då det var månader sedan jag körde med min präst och shamanen är ganska ny och har i princip bara dragit igenom hc ett par tre gånger med denna gubbe.

Det var fem år sedan jag sökte till en guild så jag har insikten att denna ansökan kanske är en av de sämre ni fått in och förstår att ni kanske inte tar in en kille tillfälligt och har också förståelse för att ni ev tycker att jag har för dålig exp med min karaktär.

Men här är jag iaf och kanske kan det vara något för er, jag hoppas det iaf :)

Jag hoppas på svar från er, fridens liljor /kg
+0 Quote
#11156540 Jun 11, 2015 at 10:45 AM
Fmlkg
+0 Quote
#11156543 Jun 11, 2015 at 10:46 AM
Fmlkg
Såg också att det var gruul och inte beast jag downat med prästen
+0 Quote
#11165842 Jun 13, 2015 at 08:30 PM
5 Posts
Tjenare Jonas! Kul med en välskriven apply. Tyvärr så har vi lagt ner vårat Mythicraidande för sommaren, mycket osäkert om vi kommer ha folk till Mythic under nästa tier. Döende servrar och spelets problem överlag har gjort att rekryteringsläget varit väldigt kärvt under nästan hela BRF, så eftersom vi tappat spelare har vi inte kunnat hitta ersättningar snabbt nog och vi kom aldrig längre än 8/10 Mythic i BRF tyvärr. Det vi överväger just nu är att antingen söka oss till en ny server eller splittras, verkar inte finnas många alternativ om man inte ska härda ut.

Så i ärlighetens namn tycker jag inte att det är någon poäng för dig att börja spela med oss, då framtiden är ytterst oviss. För två månader sen när vi hade farten uppe hade du varit varmt välkommen att pröva raida Mythic med oss.

Har du några frågor eller bara vill padda ut din friendslist lite så är det bara adda mig på Battlenet: Boffertomte#2812
+0 Quote